A terminat degeaba o facultate! Sanziana Buruiana

Planturoasa blondă nu s-a apucat de ”ceva serios” din punct de vedere profesional, așa cum i-au sugerat părinții ei, care încă îi plătesc facturile la utilități, ci doar a picat în plasa amorului unui fotbalist.

Deși spune că ”toată viața” s-a ferit de fotbaliști, Sânziana îl iubește cu foc pe fotbalistul de Liga a patra Nicolae Zuluf. Acesta a pus stăpânire nu doar pe inima blondei, ci și pe toată viața ei.

Așa că Sânzi nu mai este de găsit prin cluburi ca înainte, dar asta nu e o mare problemă pentru ea, că și așa ”nu îi plac”.

”Nu mai ies în cluburi. Dar nu duc lipsă, pentru că nu îmi place viața agitată. Înainte mergeam în cluburi ca terapie pentru singurătate”, a povestit Sânziana la Kanal D.

În schimb, ea merge acum cu regularitate la fitness, trăiește sănătos și, mai mult decât atât, doarme de la 10 seara la opt dimineața.

”Înainte mă prindea și două noapte și nu puteam dormi. Nu puteam dormi singură, așa că ba dormeam la o prietenă, ba venea o prietenă la mine, ba cu pisica. Acum dorm ca un prunc”, mărturisește blonda.

În ceea ce privește planurile de viitor cu Nicolae Zuluf, Sânziana spune că acestea există încă din primele luni ale relației lor.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sanziana-buruiana-pusa-cu-botul-pe-labe-de-un-fotbalist-514087.html#ixzz3OcoVm6z4
0-237667-ss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *